Maaltijdbakken bestel je bij CUPSZ

Stel je eens voor: je hebt een fantastische maaltijd bereid en je wilt deze op een professionele manier presenteren aan jouw klanten of gasten. Een mooie verpakking kan daarbij het verschil maken en ervoor zorgen dat jouw maaltijd nog meer opvalt. Bij CUPSZ bieden we de mogelijkheid om jouw maaltijdbakken te bedrukken met een eigen logo of huisstijl. Door jouw eigen logo of huisstijl op de maaltijdbakken te laten bedrukken, creëer je niet alleen een professionele uitstraling, maar ook een herkenbare merkidentiteit. Je kunt kiezen voor een eenvoudig ontwerp of een uitgebreid design met verschillende kleuren en afbeeldingen. Zo kun je jouw maaltijd verpakking volledig afstemmen op jouw merk of bedrijf.

Vraag je Gratis digitale proefdruk aan

Maaltijd verpakking: duurzaam en recyclebaar

Maar niet alleen de uitstraling is belangrijk. Onze maaltijdbakken zijn gemaakt van duurzame materialen en kunnen na gebruik gemakkelijk worden gerecycled. Op deze manier draag je bij aan een betere wereld en kun je jouw klanten laten zien dat je ook aan het milieu denkt.

Als je op zoek bent naar duurzame en hoogwaardige maaltijdbakken met deksel, dan zijn de maaltijdbakken van CUPSZ een uitstekende keuze. Het karton dat wij gebruiken voldoet aan de hoogste Europese standaarden. Bovendien beschikt het karton over het FSC®-keurmerk, wat staat voor duurzaam bosbeheer.

Het FSC®-keurmerk garandeert dat het karton afkomstig is uit bossen die op een verantwoorde manier worden beheerd. Hierbij wordt rekening gehouden met zowel ecologische als sociale aspecten. Zo wordt bijvoorbeeld alleen hout gebruikt uit bossen waarvan de biodiversiteit wordt beschermd en waarbij de rechten van lokale gemeenschappen worden gerespecteerd.

Als leverancier van duurzame verpakkingsmaterialen vinden wij het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan een betere wereld. Daarom kiezen wij bewust voor karton met het FSC®-keurmerk, zodat onze klanten met een gerust hart kunnen genieten van onze producten, zonder dat dit ten koste gaat van het milieu of de toekomst van onze planeet.

Stevige maaltijdbakken met deksel

Onze maaltijdbakken zijn gemaakt van een kartonsoort die 235 g/m2 + 18 g/m2 PE bevat. En dat betekent maar één ding: extra sterke bakken met een natuurlijke uitstraling. Dit hoogwaardige materiaal zorgt ervoor dat onze bakken stevig en betrouwbaar zijn, zonder dat de smaak van jouw heerlijke maaltijd wordt beïnvloed. Geen doorgelekte bakken meer en ook geen zorgen meer om de smaak van jouw gerecht. De kartonnen maaltijdbakken van CUPSZ zijn bovendien voorzien van een deksel, zodat je jouw maaltijd veilig en hygiënisch kunt meenemen. Of je nu onderweg bent naar jouw werk, een picknick in het park organiseert of een maaltijd bezorgt aan jouw klanten, met onze maaltijdbakken ben je altijd verzekerd van een veilig en hygiënisch transport.

Maaltijdbakken bestellen

Het grote voordeel van onze maaltijdbakken is dat ze in kleinere oplagen te bestellen zijn. Bij ons kun je al een order plaatsen vanaf 2.100 stuks. Bovendien worden ze in vijf weken bezorgd. Zodra je tevreden bent over het ontwerp, ontvang je eerst een gratis, digitale proefdruk. Wanneer je deze goedkeurt, zetten wij de drukkerij aan het werk. Je hoeft je geen zorgen te maken over bijkomende kosten. Voor het design, de proefdruk en het verzenden rekenen wij geen extra kosten.

Een proefpakket met maaltijdbakken

Ontdek de mogelijkheden van onze maaltijdverpakkingen met ons gratis proefpakket! Vul simpelweg het formulier in en ontvang binnen één werkdag verschillende voorbeeldbekers en bowls om uit te proberen. Waar wacht je nog op?

Suitable for espressos and small tasting sessions to larger quantities of hot and cold drinks. Do you want to have coffee cups printed with your logo or message? Then you've come to the right place!

Questions about our disposables?

At CUPSZ we like to think along with you and we are always there for you. We provide packaging material with a logo or message that you are proud of!