Koop jouw koffiebekers bij CUPSZ!

Een wegwerp koffiebeker zet je zonder nadenken aan je lippen. Toch zit er wat ons betreft ook achter iedere koffiebeker een verhaal. Sterker nog, wij vinden dat dit verhaal op de koffiebeker zou moeten staan. Bij Cupsz geloven we dat kwalitatieve, duurzame en mooie koffiebekers het verschil maken. Juist hiermee kun je jouw merk en visie laten spreken. Daarom kun je bij ons niet alleen koffiebekers kopen, maar ook laten bedrukken.

Koffiebekers laten bedrukken

Wij weten alles over het bedrukken van koffiebekers. Als je besluit om koffiebekers bij te ons te kopen, helpen we je daarom met het hele proces van A tot Z. Hiervoor hebben we onze eigen designstudio in huis. Onze designers denken graag met je mee over hoe je jouw verhaal zo goed mogelijk kunt weergeven. Of het nu gaat om het plaatsen van een logo of een volledig nieuw ontwerp te maken, we zijn van alle markten thuis. Vertel ons je wensen en we gaan voor je aan de slag.

Vraag je Gratis digitale proefdruk aan

Ben je zelf ervaren in ontwerpen? Dan wil je misschien liever koffiebekers bestellen met het design dat je zelf hebt bedacht en uitgewerkt. Maak in dat geval gebruik van onze templates. Deze templates importeer je makkelijk in je eigen ontwerpprogramma. Zo weet je zeker dat je met het juiste format werkt.

Voor de rest van het proces zorgen wij. Om zeker te weten dat je de koffiebekers die je gaat kopen naar wens zijn, moet je natuurlijk 100% achter het ontwerp staan. Daarom ontvang je van ons altijd eerst een proefdruk. Pas na jouw goedkeuring zetten we de rest van het productieproces in gang.

Duurzame koffiebekers

Duurzaamheid is niet langer een trend, maar een noodzakelijkheid voor ons allemaal. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om onze planeet te koesteren en te beschermen voor toekomstige generaties. Daarom streven wij er voortdurend naar om duurzame oplossingen aan te bieden aan onze klanten, met als topprioriteit het verminderen van onze ecologische voetafdruk.

Bij ons kun je terecht voor koffiebekers die niet alleen stevig en praktisch zijn, maar ook duurzaam geproduceerd zijn. Onze koffiebekers zijn gemaakt van hoogwaardig karton dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Door te kiezen voor onze duurzame koffiebekers, draag je bij aan het verminderen van afval en het behoud van onze natuurlijke hulpbronnen.

Ook in de rest van het proces werken we op een duurzame manier. We zoeken bij iedere stap naar de meest milieuvriendelijke oplossing. De productie vindt plaats in onze eigen fabriek in Nederland. Hierdoor kun je bij ons koffiebekers kopen die slechts een beperkt aantal kilometers afleggen om op bestemming te arriveren. Zo houden we onze CO2 uitstoot beperkt.

Het karton waar wij mee werken is van hoge kwaliteit. Dit heeft twee voordelen: de koffiebekers die onze klanten kopen kunnen meerdere keren gebruikt worden. Hierdoor verminderen we het aantal koffiebekers dat nodig is. Bovendien zijn onze producten goed te recyclen. Onze dunne coating kan gemakkelijk verwijderd worden van het karton. Vervolgens kan dat karton opnieuw als grondstof gebruikt worden.

Koffiebekers kopen voor jouw kantoor of horecazaak

Wil jij duurzame én gepersonaliseerde koffiebekers bij jou op kantoor of in je horecazaak hebben staan? Via onze website vraag je makkelijk een offerte aan. Bij vragen kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Suitable for espressos and small tasting sessions to larger quantities of hot and cold drinks. Do you want to have coffee cups printed with your logo or message? Then you've come to the right place!

Questions about our disposables?

At CUPSZ we like to think along with you and we are always there for you. We provide packaging material with a logo or message that you are proud of!