Kartonnen koffiebekers bedrukken in kleine of grote oplage? Al vanaf 250 stuks te bestellen.

CUPSZ is de specialist in het bedrukken van koffiebekers. Wij bedrukken jouw kartonnen bekers met je eigen logo, bedrijfsnaam of boodschap op onze eigen drukpersen. Soms heb je geen enorme hoeveelheid CUPSZ nodig en wil je dat je kartonnen koffiebekers bedrukt worden in kleine oplage, maar het kan natuurlijk ook zijn dat je voor een jaar voorraad wil bestellen en daarom opzoek bent naar grote oplages.

Er zijn verschillende methodes om jouw bekers te bedrukken. Afhankelijk van de grootte van de oplage wordt er een keuze gemaakt voor een bepaalde druktechniek. In deze blog leggen we uit welke drukmethode het meest geschikt is voor het bedrukken van koffiebekers in kleine oplages en in grote oplages.

Vraag je Gratis digitale proefdruk aan

Welke druktechnieken zijn er voor het bedrukken van kartonnen koffiebekers in kleine en grote oplage?

CUPSZ heeft de productie volledig in eigen huis, dat is wat ons uniek maakt. In onze productie faciliteit maken wij gebruik van twee soorten druktechnieken: Digitaal druk & UV-flexo. Deze druktechnieken verschillen enorm van elkaar en hebben ieder zijn eigen kwaliteit. Voor koffiebekers bedrukken in kleine oplages maken wij gebruik van digitaal druk en voor het bedrukken van koffiebekers in grote oplages kiezen wij voor de UV-flexo techniek.

Bestel nu je bekers

Kartonnen bekers digitaal bedrukken in een kleine oplage Bij de digitale druktechniek wordt er gebruik gemaakt van digitale bestanden. Het digitale beeld wordt direct op het materiaal geprint met voedselveilige inkten. Dit is erg vergelijkbaar met de kleuren printer die je thuis of op kantoor gebruikt. Bij deze techniek worden er dus geen drukplaten gebruikt en zijn de opstartkosten laag, wat scheelt in kosten! Levertijden worden steeds korter en de kwaliteit steeds hoger, daarom, is deze techniek uitstekend om jouw koffiebekers in kleine oplage te bedrukken!
Bijna alle kleur opdrukken zijn mogelijk door het gebruik van Full Colour – CYMK! Deze kleuren staan voor Cyaan, Magenta Yellow & Black. Door deze kleuren te combineren kunnen we (bijna) alle kleuren bedrukken!

Kartonnen koffiebekers bedrukken in kleine of grote oplage?

Kartonnen bekers bedrukken in UV-Flexo voor een grote oplage

Bij de UV-Flexo kunnen we jouw to-go koffiebekers bedrukken in grote oplages en maken we gebruik van inkt. Om de koffiebekers met inkt te bedrukken maken we gebruik van silicone drukplaten. Dit kun je vergelijken met een hele grote stempel. De opstartkosten zijn bij deze druktechniek iets hoger, maar ook de snelheid van de machine is veel hoger. Hierdoor is deze druktechniek interessant vanaf 25.000 bekers.
Een ander groot voordeel van UV-flexo zijn de kleuren. Hierbij maken wij gebruik van Pantone kleuren (PMS). Door van deze techniek gebruik te maken kunnen we altijd de juiste kleur voor je bedrukken! Natuurlijk is er met de komst van de SUP wetgeving het een en ander veranderd m.b.t de kleuren. Wij kijken en bespreken graag de mogelijkheden met je.

Welke druktechniek moet ik kiezen?

Kies digitaal drukken voor:
  • Koffiebekers bedrukken in kleine oplages
  • Al vanaf 250 stuk (tot +/- 25.000 stuk)
  • Snelle levering (binnen 5 dagen in huis)
  • Drukwerk in Full colour (CMYK)
Kies UV-Flexo drukken voor:
  • Koffiebekers bedrukken in grote oplages
  • Vanaf 25.000 stuks
  • Levering van 4 weken
  • Drukwerk in Pantone kleuren (PMS)

Vragen? CUPSZ helpt je graag verder!

Benieuwd naar welke druktechniek wij jou zouden adviseren? Wij zijn experts in kartonnen koffiebekers bedrukken en bespreken graag de mogelijkheden met je. Vul het contactformulier in of neem contact met ons op via 088-0184 600 of sales@cupsz.com.

Heb je nog meer vragen over het leveren van een grote of kleine oplage bekers? Raadpleeg onze Verzending en levering van koffiebekers FAQ.

Suitable for espressos and small tasting sessions to larger quantities of hot and cold drinks. Do you want to have coffee cups printed with your logo or message? Then you've come to the right place!

Questions about our disposables?

At CUPSZ we like to think along with you and we are always there for you. We provide packaging material with a logo or message that you are proud of!