Laat jouw merk eruit springen met gepersonaliseerde bekers van CUPSZ!

Vind je ook dat koffiebekers al snel op elkaar lijken? Spring eruit door er een gepersonaliseerde koffiebeker van karton van te maken! Zo valt jouw merk op tijdens een beurs, event, op kantoor of in sportzalen.

CUPSZ is gespecialiseerd in het ontwerpen van gepersonaliseerde koffiebekers, wij helpen je dan ook graag om jouw beker samen uniek te maken. In deze blog geven we tips om jouw koffiebeker nog persoonlijker te maken, zodat je daarna zelf of samen met ons je merk een flinke boost kunt gaan geven.

Vraag je Gratis Digitale proefdruk aan

Zo zorg je voor een unieke gepersonaliseerde beker

Wil je een gepersonaliseerde koffiebeker bedrukken? Dan ben je bij CUPSZ aan het juiste adres. Het is als producent onze verantwoordelijkheid te zorgen dat jouw gepersonaliseerde koffiebekers duurzaam worden bedrukt en op persoonlijke manier, aansluitend bij jouw merk tot stand komen. Geef jouw beker net dat beetje extra, denk aan een toffe tekst, logo, een of meerdere kleuren achtergrond of bedruk de beker in zijn geheel met een foto. Wij zorgen voor topkwaliteit die je nergens anders vindt. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, we hebben zes tips voor je op een rijtje gezet:

Bestel nu je bekers

1: Koffiebeker personaliseren? Maak jouw boodschap visueel met een foto

Hoe tof is het om een beker te personaliseren met een full color foto over de gehele koffiebeker? Lever een mooie foto aan en wij zorgen voor scherpe en mooie kleuren, zodat jouw visuele boodschap goed overkomt.

2: Voeg grafische elementen toe

Maak gebruik van je huisstijl of breidt je merkbeleving uit door grafische elementen en kleuren toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan geometrische vormen of de gehele beker in de kleur van jouw logo. Mocht je er niet uit komen, dan kijken we graag met je mee of laat je inspireren door de 6 mooiste designs voor het bedrukken van papieren koffiebekers.

3. Een verhaal vertellen op je bekers

Storytelling is een zeer belangrijk onderdeel van de merkbeleving en wil je natuurlijk overal in doortrekken, dus ook in jouw eigen persoonlijke koffiebekers. Je kunt je beker personaliseren met een specifieke bedrijfswaarde, boodschap of slogan om je identiteit te benadrukken.

4. Scan mij! Maak gebruik van QR codes

QR codes zie je steeds meer en zijn een interessante toevoeging voor op een gepersonaliseerde koffiebeker. Een QR code kun je laten linken naar een video, leuke korting of naar je website, denk er wel aan om dit te vermelden bij de code op de beker. Geef ze een reden om de code te scannen en wakker zo die nieuwsgierigheid aan.

5. Verleng jouw exposure!

Zorg ervoor dat gebruikers jouw bekers nóg langer in de hand houden en kies voor een aanbieding of promotiecode op de gepersonaliseerde beker. Zo heeft jouw doelgroep de beker langere tijd in de handen om bijvoorbeeld de beker weer in te leveren of om de code te bewaren.

6. Meerdere designs in een bestelling

Bij CUPSZ geven wij de optie om meerdere designs te combineren in een order. Hiermee kan je spelen met verschillende kleuren of teksten, waardoor je je boodschap op een unieke manier overbrengt en een persoonlijke koffiebeker voor ieder moment kan creëren.

Extra tip!

Houd het simpel en voeg niet meer dan één van bovenstaande personalisaties toe aan je beker. Dan blijft de boodschap duidelijk en toegankelijk voor de gebruiker.

Worstel jij nog met je design voor jouw gepersonaliseerde koffiebeker?

Heb je nog geen idee waar je heen wil met je ontwerp of heb je een vraag over je gepersonaliseerde koffiebeker? Neem dan gerust contact op met ons. Wij zijn creatief, denken met je mee en schakelen snel. We maken kosteloos elk gewenst design op een beker, zodat jouw klant blij verrast wordt.

Suitable for espressos and small tasting sessions to larger quantities of hot and cold drinks. Do you want to have coffee cups printed with your logo or message? Then you've come to the right place!

Questions about our disposables?

At CUPSZ we like to think along with you and we are always there for you. We provide packaging material with a logo or message that you are proud of!