Duurzame koffiebekers bedrukken met jouw logo of marketing uiting

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de wereld. Zo ook in de markt van bedrukte kartonnen koffiebekers. Iedereen moet zijn steentje bijdragen om de wereld een stukje groener te maken. Bij CUPSZ zijn wij gespecialiseerd in duurzame koffiebekers bedrukken met jouw eigen logo of unieke bedrukking. Wij begrijpen dat het van wereldbelang is dat de verpakking van jouw drankje met jouw logo, boodschap of andere marketing uiting erop bedrukt, op een duurzame manier tot stand moet komen.

Het is als producent onze verantwoordelijkheid te zorgen dat jouw koffiebekers op een duurzame manier bedrukt worden. Er zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden om dit te doen. Hoe wij dit doen lees je in deze blog! 

100% energie neutraal geproduceerde duurzame koffiebekers

Vanaf zomer 2021 is de volledige productiefaciliteit van CUPSZ vergroend. Het pand met een grootte van 3.000 m2 is volledig voorzien van zonnepanelen! Er zijn 610 panelen geplaatst. Dit levert maar liefst 216.000 kWh op per jaar! Dit is nog niet alles, ook de volledige productieruimte is voorzien van LED lampen. Zo is het bedrukken van CUPSZ koffiebekers nog duurzamer geworden. Wij kunnen dan ook met trots melden dat wij voortaan 100% energie neutraal produceren!


CUPSZ draagt ook bij aan de bescherming van onze bossen

Bossen zijn een kostbaar bezit en hebben een cruciale rol in de natuur. Over de hele wereld zijn planten, dieren en mensen direct afhankelijk van bomen. Om duurzaam om te gaan met onze bomen is CUPSZ FSC® gecertificeerd. FSC® staat voor Forest Stewardship Council® - het meest betrouwbare systeem voor duurzaam bosbeheer ter wereld. Het FSC® keurmerk geeft aan dat de grondstoffen voortkomen uit duurzaam onderhouden bossen. Dit doen zij door het ondersteunen van het bosbeheer, een belangrijk instrument tegen niet gekwalificeerde ontbossing. Het is van groot belang dat bij het bedrukken van duurzame koffiebekers ook duurzame grondstoffen worden gebruikt die komen uit gecertificeerde bossen.

 

Benieuwd naar de Duurzame koffiebekers van CUPSZ?

Vraag online een proefpakket aan waarin je verschillende voorbeeld bekers ontvangt. Zo kan je de kwaliteit van onze duurzaam bedrukte koffiebekers in je eigen hand ervaren. Heb je andere vragen? Wij helpen je graag verder.

Of bezoek onze Duurzaamheid en milieu FAQ voor antwoorden op al jouw vragen.

Suitable for espressos and small tasting sessions to larger quantities of hot and cold drinks. Do you want to have coffee cups printed with your logo or message? Then you've come to the right place!

Questions about our disposables?

At CUPSZ we like to think along with you and we are always there for you. We provide packaging material with a logo or message that you are proud of!