De 6 mooiste designs voor het bedrukken van papieren koffiebekers 

Dit blogartikel laat je zien dat toffe en uiteenlopende ontwerpen geschikt zijn om op papieren koffiebekers te bedrukken. Onze eigen design studio heeft weer vele klanten mogen ondersteunen bij het ontwerpen van eigen unieke koffiebekers. We laten je graag zien welke bekers volgens ons de mooiste bekers van afgelopen zomer 2021 zijn! 

De herfst staat bijna voor de deur. Dat betekend dat het tijd is om terug te kijken naar de mooiste de designs van afgelopen zomer. Dit blogartikel laat je zien dat toffe en uiteenlopende ontwerpen geschikt zijn om op papieren koffiebekers te bedrukken. Onze eigen design studio heeft weer vele klanten mogen ondersteunen bij het ontwerpen van eigen unieke koffiebekers. We laten je graag zien welke bekers volgens ons de mooiste bekers van afgelopen zomer 2021 zijn! Al deze papieren bekers zijn ontworpen door onze eigen design studio en full colour bedrukt.

1. BEER Arnhem

Stuur ons een aantal huisstijlelementen en onze designer gaat erop los! Zo ook met de papieren koffiebeker voor BEER Arnhem. Helemaal passend bij de huisstijl. Dat is natuurlijk super belangrijk wanneer je als horeca onderneming net begint. Wij wensen BEER Arnhem veel succes met het branden van het merk en zijn trots dat deze CUPSZ beker hier onderdeel van is.

2. FLOSSY

Doe maar iets leuks! Is een zin die wij vaak horen en waar onze designer alle creativiteit in kwijt kan. Zo ook voor bloemen boutique/koffiebar Flossy. Voor ons is het de ultieme uitdaging de gedachten van de klant op papier te krijgen. Door samen te sparren en door meerdere proefdrukken te sturen, zijn we tot dit opvallende eindresultaat gekomen. Drie te gekke en totaal verschillende papieren koffiebekers zijn uiteindelijk bedrukt, waarvan wij deze de mooiste koffiebeker vinden!

3. OOST WEST ZUYD BEST

Met een papieren koffiebeker kun je verschillende kanten op, wij waren dan ook erg onder de indruk van dit ontwerp. Een goede kwaliteit foto verwerkt met grafische elementen dat zorgt voor een geheel en een stoere robuuste uitstraling. Helemaal passend bij de klant. Onze complimenten!

4. BLOEMBAR

Regelmatig mogen wij creatieve ontwerpen maken voor Bloembar. Natuurlijk verwerken we iedere keer bloemen in het design. Een hele kunst dus om bij ieder nieuw ontwerp weer met iets unieks te komen. We hebben goed zicht in wat klanten al eerder hebben besteld bij ons en kunnen dus steeds een verrassend en compleet nieuw ontwerp voorstellen. Dit design vinden we er echt uitspringen en kan niet ontbreken in dit rijtje.

5. ‘T Govertje

’t Govertje is een plek om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee. Dit moment heeft de designer over weten te brengen op de uitstraling van de koffiebeker. Een tof ontwerp, die in twee verschillende kleuren is gemaakt. Mocht je een design zo leuk en pakkend vinden, dan wil je hem natuurlijk in meerdere kleuren hebben of in een kleine of grote oplage. Dit kan bij CUPSZ!

6. PON

Hét grote event van het jaar: de Dutch Grand Prix in Zandvoort. We hebben voor diverse bedrijven in deze periode bekers ontworpen, maar de beker die wij voor Move Amsterdam hebben ontworpen springt er echt uit! Met mooie aangeleverde huisstijl elementen is onze designer aan de slag gegaan, met deze beker als resultaat. Mooie lijnen en kleuren, die zeker een race gevoel uitstralen.Onder de indruk van onze designs?

Wil jij ook een uniek design op een papieren koffiebeker laten bedrukken? Bij CUPSZ is alles mogelijk. Lever je wensen bij ons aan of laat onze designers met hun eigen creativiteit een invulling aan jouw unieke koffiebeker. Wij verrassen je graag met een te gek design. Vraag vrijblijvend je digitale proefdruk aan en we gaan voor je aan de slag!

Suitable for espressos and small tasting sessions to larger quantities of hot and cold drinks. Do you want to have coffee cups printed with your logo or message? Then you've come to the right place!

Questions about our disposables?

At CUPSZ we like to think along with you and we are always there for you. We provide packaging material with a logo or message that you are proud of!