CUPSZ introduceert duurzame en lokaal gemaakte rondverpakkingen

Er zijn allerlei manieren om jouw logo en boodschap te verspreiden. Zoals via social media, een tijdschrift of een flyer. Maar vanaf heden kan dit bij ons nu middels een bedrukte bowl. Deze kun je full colour bedrukken om zo jouw logo en merknaam meer aandacht te schenken.

Rondverpakkingen voor salades, pokébowls en andere to-go maaltijden worden meestal in bulk vanuit Azië verscheept. CUPSZ heeft nu een duurzamer alternatief: kartonnen bowls uit eigen land. Te bestellen in een kleine oplage, gemaakt van FSC-gecertificeerd karton en binnen zes tot acht weken bezorgd.

Vraag je Gratis digitale proefdruk aan

 

In de wereld van bedrukte verpakkingen is CUPSZ een bekende naam. Al jaren helpt het Brabantse bedrijf merken hun naamsbekendheid vergroten met gepersonaliseerde koffiebekers. Want: een beker met een logo of boodschap trekt de aandacht. Nieuw in het assortiment zijn kartonnen bowls. Een beslissing die alles te maken heeft met duurzaamheid. “De meeste kartonnen bowls worden in Azië geproduceerd met een minimale oplage van 100.000 stuks. Wij dachten: dat kan veel duurzamer”, vertelt Daan Willemsz, CEO van CUPSZ.

 

 

Kleine oplage, snelle levering
CUPSZ investeerde in drie machines voor het maken van kartonnen bowls in verschillende formaten: 750 ml, 1000 ml en 1300 ml. Dat betekent dus dat deze verpakkingen nu ook lokaal in te kopen zijn bij een Nederlands productiebedrijf met Europese kwaliteitsstandaarden. “We zijn de enige aanbieder in Europa waar je al vanaf 2.100 stuks kunt bestellen. Je zit dus niet vast aan een gigantische hoeveelheid bowls zoals bij veel andere leveranciers”, ligt Daan toe. “En omdat we de bowls in Nederland produceren, is de levertijd bij ons veel korter dan wanneer ze uit Azië moeten komen. We kunnen binnen een aantal weken leveren.”

Kies je BOWL en vraag een offerte aan


Aandacht voor de natuur
Over het karton van de bowls is ook nagedacht. “We gebruiken alleen FSC-gecertificeerd karton. Voor elke gekapte boom zorgt de leverancier dat er meerdere bomen terug worden geplant”, vertelt mede-eigenaar Michiel Willemsz. Dat duurzaamheid voor de gebroeders Willemsz belangrijk is, is ook terug te zien in hun bedrijfspand. “Op het dak liggen meer dan 600 zonnepanelen. Deze zorgen ervoor dat onze machines voor een groot deel energie neutraal kunnen produceren. Ook letten we erop dat we weinig papierafval hebben en recyclen we al het restpapier.”

 

Gemiste marketingkans
Wie interesse heeft in bedrukte cups of bowls en deze niet van ver wil halen, is dus bij CUPSZ aan het juiste adres. Ook buiten Nederland hopen de Brabantse broers straks een gevestigde naam te zijn. “Onze droom is om binnen Europa de grootste producent van bedrukte rondverpakkingen te worden. We zien hier een mooie markt voor. Want als je het ons vraagt is elke ónbedrukte verpakking een gemiste marketingkans.”

 

Benieuwd naar onze bowls? Bekijk ze hier

Suitable for espressos and small tasting sessions to larger quantities of hot and cold drinks. Do you want to have coffee cups printed with your logo or message? Then you've come to the right place!

Questions about our disposables?

At CUPSZ we like to think along with you and we are always there for you. We provide packaging material with a logo or message that you are proud of!