CUPSZ bundelt krachten met De Jong Ecocups en Detmold Ventures om de positie in de Europese markt te versterken

Tilburg – Met grote trots kondigen CUPSZ en De Jong Ecocups, vooraanstaande producenten van drinkbekers en kartonnen to-go producten, hun samenwerking aan die van start is gegaan op dinsdag 21 mei. En daar blijft het niet bij: vanaf deze datum wordt er ook geïnvesteerd door Detmold Ventures, een onderdeel van de Detmold Group. Deze stap markeert een belangrijke vooruitgang in het versterken van de positie op de Europese markt. 

Daan Willemsz (CUPSZ), Michiel Willemsz (CUPSZ), John Holster (De Jong Ecocups)
Van links naar rechts: Daan Willemsz (CUPSZ), Michiel Willemsz (CUPSZ), John Holster (De Jong Ecocups)

Strategisch sterk 

CUPSZ en De Jong Ecocups – gevestigd in Nederland – delen een gemeenschappelijke aanpak voor kwaliteit, innovatie, snelle levering, kleine oplages en persoonlijke aandacht, wat de aanleiding vormde om samen verder te gaan. Hierdoor kunnen de bedrijven hun productassortiment uitbreiden, efficiënter opereren en meer volume gaan produceren, wat ondersteund wordt door de investering en expertise van Detmold Ventures, onderdeel van de Detmold Group. Hun ambitie is om de beste én grootste producent van rond verpakkingen in West-Europa te worden.

Met de nieuwe samenwerking tussen CUPSZ en De Jong Ecocups blijft John Holster, oprichter van De Jong Ecocups, verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van de productielocatie in De Lier, terwijl Daan en Michiel Willemsz verantwoordelijk zijn voor de productielocatie in Tilburg en het management van beide onderdelen.

"Deze samenwerking toont een gezamenlijke inzet voor innovatie en groei," zegt John Holster, oprichter van De Jong Ecocups. "Met De Jong Ecocups en de investering van Detmold Ventures kunnen we onze gezamenlijke ambities waarmaken om onze klanten van dienst te zijn en onze marktpositie in Europa te versterken," voegt CUPSZ CEO Daan Willemsz toe.

Groeipotentieel 

Detmold Ventures en Cup & Carry CEO Zoe Detmold geeft aan dat de investering vertrouwen toont in Detmold’s nieuwe internationale partners, samen met een inzet voor innovatie en wereldwijde groei.

Deze internationale samenwerking biedt een unieke gelegenheid voor kennisuitwisseling tussen alle partijen.

"Door onze investering en ondersteuning zijn we ervan overtuigd dat CUPSZ en De Jong Ecocups een nog grotere impact op de markt kunnen maken. We kunnen ondersteunen met onze innovatie, productie-expertise en wereldwijde supply chain. We kijken ernaar uit om samen te werken met onze nieuwe partners en onze kennis en ervaring te delen, terwijl we tegelijkertijd leren", zegt mevrouw Detmold.

Wat verandert er voor klanten? 

De samenwerking zal de dienstverlening verbeteren en klanten zullen toegang houden tot hoogwaardige producten en flexibele, snelle service, terwijl de vertrouwde maatwerkoplossingen en expertise van CUPSZ en De Jong Ecocups behouden blijven, met extra ondersteuning van Detmold Ventures en haar dochteronderneming Cup & Carry.

Over de bedrijven 

CUPSZ is opgericht in 2014 door de Brabantse broers Michiel en Daan Willemsz. Ze heeft naam gemaakt door haar producten te zien als krachtige marketingtools waarmee bedrijven kunnen communiceren met hun doelgroep.

De Jong Ecocups is actief sinds 2010 onder leiding van John Holster. Het bedrijf staat bekend als grote kartonnen bekerproducent in de Benelux, met een divers scala aan kartonnen producten, van noodleboxen tot bloemen- en plantenbakjes.

Detmold Ventures is een onderdeel van de Detmold Group.

Cup & Carry is een dochteronderneming van Detmold Ventures.

De Detmold Group is gevestigd in Zuid-Australië, bestaat 75 jaar en is een derde generatie familiebedrijf dat verpakkingen levert aan 's werelds grootste en meest iconische voedsel- en retailmerken. De Detmold Group opereert in 17 landen en heeft productielocaties in zeven landen.

Persvragen:

Voor verdere vragen over CUPSZ of De Jong Ecocups, neem contact op met:
Daan Willemsz
+31 88 0184 602
daan@cupsz.com

Voor vragen over Detmold Group, neem contact op met:
Marta Rutkiewicz – Marketing & Communications Executive
+61 08 8348 3897
marta.rutkiewicz@detmoldgroup.com

Des questions sur nos emballages ?

Chez CUPSZ nous aimons vous accompagner dans vos réflexions. Nous proposons un contenant personnalisé avec votre logo ou message dont vous serez fiers !