Altijd een digitale proefdruk

Gratis verzending

Binnen 5 dagen in huis

Geen bijkomende kosten

Gratis design service

9.6

321 Reviews

Over CUPSZ

Bij CUPSZ geloven we dat je met een bedrukte beker een verhaal kunt vertellen. Dat je met een bedrukte koffiebeker je omgeving kunt inspireren. Of je dat nu doet met een design van je merk, je logo of een prikkelende boodschap. Geen enorm lange levertijden en gigantische oplagen, maar snelle levertijden, kleine aantallen en persoonlijke aandacht. Dat is waar CUPSZ voor staat. Met die visie zijn we uitgegroeid tot een begrip in de koffiebekermarkt.

Het verhaal van CUPSZ startte in 2014, toen de Brabantse broers Daan (26) en Michiel (28) Willemsz besloten hun passie voor koffiebekers te bundelen. Sindsdien worden aan de Polluxstraat in Tilburg ontelbare koffiebekers ontworpen en geproduceerd voor klanten in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Om te blijven innoveren, volgen we de laatste ontwikkelingen op de voet. Zo is team CUPSZ altijd in staat om je te helpen met al jouw vragen en wensen!

Heb je een vraag voor team CUPSZ?

Cupsz
Neem contact op
Cupsz

De klant staat centraal!

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen hebben we een eigen designstudio en weten we alles van het ontwerpen van kartonnen koffiebekers. Of het nu gaat om slechts het plaatsen van een logo of om het bedrukken van een beker volledig in huisstijl. We ontvangen graag je logo, huisstijl, foto’s en andere wensen.

Ben je zelf niet zo handig? Geen probleem! Dan staan we met onze designstudio voor je klaar om een ontwerp te maken. Na het doorgeven van jouw wensen gaan we direct aan de slag.

Cupsz

Inhouse productie

CUPSZ heeft het gehele productieproces van jouw koffiebeker in eigen beheer. Van het bedrukken op de digitale pers tot het vouwen op de machines. Dat betekent dat we snel kunnen schakelen en jou in no-time de kwaliteit van CUPSZ kunnen leveren!

Hoe gaat dat in zijn werk? Nadat je de proefdruk hebt goedgekeurd, wordt het productieproces in gang gezet. Jouw design wordt in een waaiervormig bestand gezet en gedrukt op karton. Vervolgend wordt deze waaier uitgesneden doormiddel van een stansmachine. Hierna worden de uitgesneden waaiers verplaatst naar de bekermachines en wordt er een beker van gemaakt.

Als jouw koffiebekers gebruiksklaar zijn, worden ze zorgvuldig ingepakt in passende dozen. Op die manier benutten we zo min mogelijk transportruimte, wat bijdraagt aan de milieuvriendelijkheid van CUPSZ. Vervolgens worden de bekers verstuurd en ben jij klaar om te beginnen met jouw persoonlijke beker marketing. Wij schenken de aandacht, jij de koffie!

Cupsz
Cupsz

Cupsz

Daan Willemsz

Brand Manager

Sales NL & BE

Cupsz

Michiel Willemsz

Business Operations

Manager / Sales DE

Cupsz

David Poventud

Marketing / Sales FR

Cupsz

Kelly Loose

Marketing / Design