Altijd een digitale proefdruk

Gratis verzending

Binnen 5 dagen in huis

Geen bijkomende kosten

Gratis design service

9.6

321 Reviews

Schenk de volledige aandacht aan jouw merk met CUPSZ-koffiebekers

Je merkbeleving tot aan de koffiebekers

Of je nu op zoek bent naar een manier om je merkbekendheid te vergroten of je merkbeleving te optimaliseren. Een koffiebeker kan net die finishing touch zijn voor jouw bedrijf! Inspireer je omgeving met een koffiebeker van CUPSZ en laat jouw merk spreken. Met onze designstudio en drukkerij leveren we bedrukte koffiebekers van de hoogste kwaliteit. Supersnel en met een serviceniveau dat je nergens anders vindt. It’s in your hands!

Cupsz

Het concept van CUPSZ

Laat het bedrukken van kartonnen bekers nu echt onze CUPSZ-of-tea zijn. Doordat wij de volledige productie in eigen huis hebben, van het ontwerpen tot het maken van de bekers, kunnen wij snel schakelen! Wij hechten belang aan een kwalitatief en duurzaam materiaal, zodat jij je alleen maar druk hoeft te maken om welke soort koffie je wilt. Of je nu je medewerkers het bedrijfsgevoel wilt meegeven, mensen op een beurs of evenement wilt bereiken of je merkbeleving wil doorgeven; een gepersonaliseerde koffiebeker is meer dan een leuke bijkomstigheid!

Cupsz

95%

Terugkerende klanten

30.000

Bekers per uur

2.300

Unieke designs

Eindeloze mogelijkheden

Een QR code of schrijfruimte op de beker? Dit is geen enkel probleem. Spin the cup om alvast wat inspiratie op te doen!

Van design tot beker

Het complete proces hebben we in huis en we nemen je hier graag in mee. Want wat begint als een schetsontwerp eindigt in een nieuwe koffiebeleving op jouw locatie! 

1 Creative start

Je kunt zowel een eigen design aanleveren als gebruik maken van onze designservice. Let erop dat een bestand in een .ai of .pdf aangeleverd dient te worden. Hierna wordt er een ontwerp gemaakt en naar je toegestuurd die je dient goed te keuren.

Jij bent in deze fase in control!

2 Efficient tool

Het goedgekeurde design wordt via machines gedrukt op een rol. Deze rol wordt omgezet naar bekers door een machine die zo snel is dat je het al tellend niet bij kunt houden. De bekers worden per 50 gestapeld om vervolgens zorgvuldig in een doos verpakt te worden.

3 Exciting end

Dan is het de verzendsticker erop en worden de bekers afgeleverd op de vooraf aangegeven datum. Het enige wat je nog dient te doen is de koffie keuze maken en genieten!

Daan

Laagdrempelig instappen

Ben je nu enthousiast geworden en zou je graag willen bestellen? We maken de eerste bestelling nog leuker voor je met een kortingscode van 5%! 

Ben je nieuwsgierig zijn maar nog niet helemaal overtuigd? Dan kun je hier een proefpakket aanvragen om zo het formaat beker te vinden die het beste bij jou past!

Cupsz