Altijd een digitale proefdruk

Gratis verzending

Binnen 5 dagen in huis

Geen bijkomende kosten

Gratis design service

9.6

321 Reviews

Schenk de volledige aandacht aan jouw merk met CUPSZ-koffiebekers

Je merkbeleving tot aan de koffiebekers

Of je nu op zoek bent naar een manier om je merkbekendheid te vergroten of je merkbeleving te optimaliseren. Een koffiebeker kan net die finishing touch zijn voor jouw bedrijf! Inspireer je omgeving met een koffiebeker van CUPSZ en laat jouw merk spreken. Met onze designstudio en drukkerij leveren we bedrukte koffiebekers van de hoogste kwaliteit. Supersnel en met een serviceniveau dat je nergens anders vindt. It’s in your hands!

Cupsz
100ml
225ml
300ml
Design case cup icon 12
Cupsz
100ml
180ml
225ml
300ml
Design case cup icon 4
Cupsz
100ml
225ml
Design case cup icon 2
Cupsz

CUPSZ Designstudio

Met de bedrukking van CUPSZ is jouw koffiebeker pas echt af. Onze designstudio is creatief, betrokken en snel en ontwerpt kosteloos elk gewenst design op een beker. Hoe out-of-the-box we mogen denken? Dat bepaal jij! Wij voorzien elke beker van een mooie bedrukking, zoals jouw boodschap of merk. It’s in your hands!

Vraag je gratis ontwerp aan
Cupsz

Ontwerp je eigen CUPSZ

Bij CUPSZ heb je het ontwerp van jouw koffiebeker helemaal in eigen hand. Omdat wij gebruik maken van rechthoekige templates, kun je eenvoudig jouw eigen design aanleveren. Download hier de template en importeer deze in jouw ontwerp software, zoals Adobe Illustrator. 

Ben je zelf niet zo handig? Geen probleem! Dan staat onze designstudio voor je klaar om een ontwerp te maken. Na het doorgeven van jouw wensen gaan we direct aan de slag. Weet je nog niet goed wat je wilt? Laat je verrassen door de onbegrensde mogelijkheden van CUPSZ! Zodra het ontwerp klaar is, ontvang je altijd een drukproef voor we starten met de productie van jouw koffiebekers. 

Het enige wat we dan nog nodig hebben, is jouw akkoord. Mocht je toch nog iets willen veranderen, dan maken we graag een nieuwe drukproef voor je op.

Cupsz

Heb je een vraag of hulp nodig? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op
Cupsz