Take away verpakking met eigen logo

Wil jij jouw bedrijf naar ongekende hoogtes tillen? Dan is het tijd om jouw take away verpakkingen te upgraden met jouw eigen merknaam en logo! Want een opvallende verpakking is niet alleen een praktische oplossing, maar ook een krachtig marketinginstrument dat jouw merk onderscheidt van de rest. Stel je voor: je bent op een voedselmarkt en je bent op zoek naar iets lekkers om te eten. Je ziet mensen voorbijlopen met kleurrijke meeneemdozen en een heerlijk uitziende maaltijd erin. De stijlvolle doos met het opvallende logo trekt jouw aandacht en je vraagt hen waar ze deze culinaire traktatie vandaan hebben. Zonder die opvallende voedsel verpakking zou je waarschijnlijk niet eens opgemerkt hebben wat ze aan het eten waren. Het ontwerp van jouw verpakking is dus een krachtig hulpmiddel om jouw merk te promoten en klanten aan te trekken. Of je nu een foodtruckfestival organiseert of een afhaalrestaurant runt, Team CUPSZ laat jouw bedrijf stralen!

Vraag je Gratis digitale proefdruk aan

Een take away verpakking van CUPSZ

Bij CUPSZ zijn we experts op het gebied van take away verpakkingen en we hebben alles wat je nodig hebt om jouw koffie- en maaltijdservice naar een hoger niveau te tillen! Onze koffiebekers variëren van 100 ml tot 300 ml, dus of je nu een espresso proeverij organiseert of gewoon een heerlijke cappuccino wilt serveren, we hebben de perfecte maat voor je. Maar we bieden niet alleen koffiebekers aan. Onze bowls zijn verkrijgbaar in drie maten, namelijk 750 ml, 1000 ml of 1300 ml, en zijn ideaal voor een scala aan maaltijden en snacks. Of je nu een foodtruck runt en op zoek bent naar een kleinere kartonnen schalen of familieporties wilt aanbieden die mensen gemakkelijk kunnen delen, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Kies voor CUPSZ en maak indruk op jouw klanten met onze hoogwaardige, functionele en stijlvolle verpakkingen.

Ontwerp een take away verpakking

Onze designstudio is expert in het ontwerpen van prachtige designs op basis van wensen van onze klanten. We denken met je mee en zijn creatief, maar altijd binnen de kaders die jij ons geeft. Jouw take away verpakking is dé manier om jouw merknaam onder de aandacht te brengen, van logo’s tot bedrukkingen met QR-codes. Niets is ons te gek.

Ben jij een ontwerpmeester en wil jij de touwtjes in handen houden? Download dan onze templates van de website en laat jouw creativiteit de vrije loop! Je kunt gemakkelijk jouw ontwerp aanpassen en het perfect laten passen op onze bekers en bowls. Of je nu een logo, slogan of afbeelding wilt toevoegen, alles is mogelijk! Voor nog meer inspiratie en ideeën kun je ook een kijkje nemen op onze website.

Zo bereik jij optimaal resultaat

Bij CUPSZ weten we wat belangrijk is als het gaat om het bedrukken van jouw eigen take away verpakking. Wij willen jou graag helpen om het beste resultaat te behalen. Onthoud dat wit niet kan worden bedrukt, dus houd hier rekening mee in je ontwerp. Zorg er ook voor dat je altijd vector bestanden gebruikt voor een scherp resultaat. Als je kiest voor een afbeelding, zorg dan dat deze van hoge resolutie is, zodat jouw logo of design er geweldig uitziet op jouw op maat gemaakte verpakkingen.

Een duurzame en stevige take away verpakking

Naast een mooi ontwerp wil je natuurlijk ook een take away verpakking van hoogwaardige kwaliteit. Ons karton wordt zo duurzaam mogelijk geproduceerd, waarbij we rekening houden met mens en milieu. Bovendien werken we met lange papiervezels, waardoor de verpakkingen extra stevig zijn. Een take away verpakking van CUPSZ kun je dan ook meerdere keren gebruiken, bijvoorbeeld als je jouw mooie bedrukte koffiebekers op kantoor neerzet.

Onze accessoires

Een take away verpakking is niks zonder bijpassende accessoires. Heb je een prachtige bedrukte koffiebeker laten maken? Zorg er dan ook voor dat je een passende deksel en houten roerstaafjes erbij besteld. Ook deze zijn leverbaar in ons duurzame karton. Je voegt de accessoires gemakkelijk toe tijdens het bestelproces van jouw take away verpakking. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze contactpersonen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Retrouvez ci-dessous nos différents formats d'emballage personnalisés. Vous souhaitez vos gobelets ou bols imprimés avec votre logo ou message ? Vous êtes au bon endroit !

Des questions sur nos emballages ?

Chez CUPSZ nous aimons vous accompagner dans vos réflexions. Nous proposons un contenant personnalisé avec votre logo ou message dont vous serez fiers !