Lever jouw maaltijd in een kartonnen schaal van CUPSZ!

Als bedrijf lever je natuurlijk jouw maaltijd het liefst af in een stevige kartonnen- schaal of lunchbox. Zo weet je zeker dat jouw salade, poké bowl of pasta in goede staat bij de klant aankomt. Gebruik jij nog plastic verpakkingen of neutraal karton zonder print? Bij Cupsz vinden we dat een gemiste kans. Een goed ontworpen kartonnen schaal met stevige eigenschappen draagt bij aan een verhoogde klantbeleving. Bovendien biedt het een effectieve manier om jouw merknaam extra onder de aandacht te brengen.

Vraag je Gratis digitale proefdruk aan

Bij Cupsz gaan we verder dan alleen een standaard logo op een kartonnen lunchbox of schaal. Wij begrijpen dat je op zoek bent naar een verpakking die jouw merk echt laat opvallen en een blijvende indruk achterlaat bij jouw klanten. Daarom bieden we de mogelijkheid om een uniek en duurzaam design te creëren dat jouw bedrijf perfect representeert. Wij staan klaar om samen met jou aan de slag te gaan in onze ontwerpstudio en iets unieks te creëren.

Het ontwerp van een kartonnen schaal

Bij CUPSZ begrijpen we dat de uitstraling van jouw bedrijf het verschil kan maken. Daarom vinden wij het belangrijk om te weten welke stijl bij jou past voordat we jouw wegwerp bowls bedrukken. Maar we zijn meer dan alleen een producent van bedrukte schalen en bowls, we hebben namelijk een eigen designstudio in huis. Ons team van creatievelingen staat voor je klaar om jouw merknaam op de printed bowl te plaatsen en een uniek design te creëren dat bij jouw bedrijf past. Of je nu standaard wegwerpbakjes nodig hebt of een bijzonder design voor een foodtruckfestival, wij denken graag met je mee.

Om er zeker van te zijn dat het ontwerp eruit komt te zien zoals jij dat wilt, ontvang je van ons altijd een digitale drukproef van de kartonnen lunchbox of schaal. Zo kun je het ontwerp goedkeuren voordat we het daadwerkelijk bedrukken. Is het ontwerp naar wens? Dan kun je direct bestellen en zorgen wij dat het zo snel mogelijk bij jou wordt geleverd. Wil je toch nog wat aanpassen? Ook dat is voor ons geen probleem. Wij voeren de laatste aanpassingen door en sturen je een nieuwe drukproef, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw kartonnen lunchbox of schaal helemaal naar jouw wens is.

Wij staan voor kwaliteit

Door het gebruik van lange papiervezels is ons karton stevig en van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor weet je zeker dat jouw maaltijd altijd goed aankomt in onze kartonnen lunchbox, ook als de bezorging wat langer duurt. Een kartonnen schaal met deksel van Cupsz is geschikt voor warme en koude gerechten. Vind je het daarnaast belangrijk dat de wegwerpverpakking wordt gemaakt met respect voor mens en milieu? Dat vinden wij ook! Daarom werken wij met duurzaam karton en natuurproducten, zoals papierpulp. Voor iedere gekapte boom worden twee tot drie nieuwe bomen teruggeplaatst. Ook op onze productiefaciliteit in Nederland en in het drukwerk zijn we zo duurzaam mogelijk.

Wil je meer weten? Bij ons kun je gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aanvragen of contact opnemen met onze contactpersonen die je graag helpen met het samenstellen van de perfecte kartonnen lunchbox of schaal.

Retrouvez ci-dessous nos différents formats d'emballage personnalisés. Vous souhaitez vos gobelets ou bols imprimés avec votre logo ou message ? Vous êtes au bon endroit !

Des questions sur nos emballages ?

Chez CUPSZ nous aimons vous accompagner dans vos réflexions. Nous proposons un contenant personnalisé avec votre logo ou message dont vous serez fiers !