Koop bedrukte wegwerp bakjes met deksel bij CUPSZ!

Wil jij graag de planeet een handje helpen en tegelijkertijd jouw klanten de beste kwaliteit bieden? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: onze milieuvriendelijke wegwerpbakjes met deksel! Deze bakjes zijn niet alleen duurzaam, maar ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit. Zo kun jij met een gerust hart jouw gerechten serveren en jouw klanten laten genieten, zonder schade aan het milieu toe te brengen. Ontdek vandaag nog ons uitgebreide aanbod.

Bedrukte wegwerp bakjes ontwerpen

Onze kartonnen wegwerp bakjes zijn van hoogwaardige kwaliteit én ze hebben als groot voordeel dat je ze kunt laten bedrukken. Wil jij jouw klanten de volledige merkbeleving bieden? Door jouw logo of boodschap toe te voegen, zorg je voor een mooie uitstraling én vergroot je ook nog eens je naamsbekendheid.

Wij helpen je graag om het perfecte wegwerp bakje te ontwerpen en te drukken. Daarom hebben we een designstudio in huis die het ontwerp voor jouw bowl op zich neemt. Onze designstudio is creatief, betrokken én snel. We luisteren goed naar wat je wil uitstralen en weten dat om te zetten in een mooie bedrukking. Wat ons betreft zijn de mogelijkheden eindeloos. Jíj bepaalt hoe creatief we mogen zijn. En het mooiste van alles, dit doen wij kosteloos.

Ontvang vrijblijvend een offerte

Heb jij het design zelf al uitgewerkt? Dan kun je één van onze templates downloaden en je design daarin opmaken. Dit template met een rechthoekig formaat importeer je gemakkelijk in jouw designsoftware, of je nu liever met Adobe Illustrator of Photoshop werkt. Ook als je een begin van een design hebt, denken wij graag met je mee. We helpen je de puntjes op de i te zetten.

Ben je helemaal tevreden met het ontwerp? Dan ontvang je eerst een proefdruk in 3D die je mag bekijken en goedkeuren. Pas als je zeker weet dat het design precies is wat je wilt, zetten we het productieproces in gang. Natuurlijk ontvang je de wegwerpbakjes mét deksel.

Een duurzaam wegwerp bakje

Bij ons zul je geen plastic wegwerp bakjes vinden. Wij maken bewust de keuze om duurzame alternatieven te bieden en het gebruik van plastic te verminderen. Bij ons kun je daarom kiezen voor milieuvriendelijke wegwerp bakjes die herbruikbaar zijn en van hoogwaardige kwaliteit. Op deze manier draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar maak je ook nog eens op een duurzame manier reclame voor jouw bedrijf.

Onze wegwerp bakjes hebben een unieke uitstraling dankzij het gebruik van Kraft materiaal. In tegenstelling tot traditionele witte kartonnen bakjes, heeft Kraft een natuurlijke, bruine kleur waardoor jouw producten direct een organische en duurzame uitstraling krijgen. Het karton dat we gebruiken is afkomstig uit Scandinavië en wordt geproduceerd volgens strenge Europese richtlijnen. Daarnaast is het FSC® (C016393) gecertificeerd, wat betekent dat we de natuur respecteren en behouden tijdens het productieproces.

Wegwerp bakjes van Cupsz

Mooie wegwerp bakjes en tevreden klanten, daar doen wij alles voor! Daarom maken wij het proces om bowls en cups te bedrukken makkelijk, duurzaam én voordelig. Wil je bij een bestelling bij ons plaatsen? Dan is het goed om te weten dat je bij ons:

  • Een gratis design kan laten maken
  • Altijd een gratis proefdruk ontvangt
  • Geen verzendkosten betaalt

Heb je vragen voor ons of hulp nodig? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Retrouvez ci-dessous nos différents formats d'emballage personnalisés. Vous souhaitez vos gobelets ou bols imprimés avec votre logo ou message ? Vous êtes au bon endroit !

Des questions sur nos emballages ?

Chez CUPSZ nous aimons vous accompagner dans vos réflexions. Nous proposons un contenant personnalisé avec votre logo ou message dont vous serez fiers !