Koffiebeker to go bedrukken bij CUPSZ?

In Nederland wordt het begrip ‘koffie to go’ steeds populairder. Het is een lifestyle die vanuit de Verenigde Staten is op komen zetten en in Nederland aan populariteit wint. Het is hip, makkelijk en de koffie voor onderweg geeft je een goede start van de dag. Hiernaast geeft je bedrukte koffiebeker to go extra exposure aan je merk, marketing uiting op straat of misschien wil jij je koffiebeker wel laten bedrukken met een speciale boodschap waardoor iedereen zijn ochtend lachend begint. Of de gebruiker nou op straat loopt, onderweg is in de auto of op de bus staat te wachten, je geeft diegene een extra moment om zorgeloos te genieten van een koffie to go. Met onze designstudio en drukkerij leveren we koffiebekers van de hoogste kwaliteit met geen bijkomende kosten.

Vraag je gratis digitale proefdruk aan

To go beker bedrukken? Lang op temperatuur

Het materiaal voor de koffiebeker to go is van het meest milieuvriendelijke en stevigste karton afkomstig uit Scandinavië. Hierdoor blijft de inhoud van de beker lang op temperatuur en straalt niet door naar buiten. Met een deksel is de koffiebeker to go het meest handzaam en weet je zeker dat je niet morst tijdens je iets wat gehaaste ochtend. De deksels zijn verkrijgbaar in wit of zwart én heeft een drinkgat, wel zo makkelijk! De to go optie is geschikt voor alle soorten koffie’s; van espresso’s tot latte macchiato's en voor zowel de enkelwandige als dubbelwandige bekers.

Fotokwaliteit op de to go koffiebeker

Natuurlijk is het bij CUPSZ ook mogelijk om de koffiebeker to go te laten bedrukken. Dit gebeurt volledig in-house. Wij zorgen ervoor dat de bedrukking in hoge fotokwaliteit op de beker komt! Heb je hulp nodig met het ontwerp? Ons eigen design team kan je helpen met jouw boodschap te vertalen naar een geschikt beeld voor op de beker. Liever zelf aan de slag? Je mag het ontwerp ook altijd zelf aanleveren. Binnen 5 werkdagen heb jij je bekers in huis! Vragen? Neem contact op met +31 88 0184 600 of mail naar sales@cupsz.com.

Des questions sur nos emballages ?

Chez CUPSZ nous aimons vous accompagner dans vos réflexions. Nous proposons un contenant personnalisé avec votre logo ou message dont vous serez fiers !