Beker bedrukken? Bestel al vanaf 250 stuks

Bij CUPSZ bedrukken wij jouw bekers met het logo, de naam of slogan van jouw bedrijf. Dat gaat simpel en snel, gewoon hier in Tilburg. Bij CUPSZ hebben we het volledige productieproces van jouw beker bedrukken en wegwerpschalen in eigen beheer. Dit omvat alles van het bedrukken op digitale persen tot het bouwen op onze machines. Door dit alles intern te regelen, zijn we in staat om snel te schakelen en jou in een mum van tijd de uitstekende kwaliteit van CUPSZ te bieden. Bestellen kan al van 250 stuks en het verzenden is gratis!

Vraag je Gratis digitale proefdruk aan

Bekers laten bedrukken?

Ook als je nog niet helemaal weet waarmee je je beker kan bedrukken helpen wij je: we maken een gratis ontwerp en je krijgt bovendien een gratis 3D drukproef, zodat je weet hoe jou bekers exact bedrukt worden.

Klaar om aan de slag te gaan? Bereken dan snel de prijs en stel je beker samen. Als benieuwd bent naar onze bedrukte bekers, kun je ook altijd het gratis proefpakket aanvragen om te ontdekken wat er mogelijk is!

Bedrukte Bekers

Mogelijkheden om bekers te bedrukken

Bedrukte bekers met het logo van je bedrijf zorgen ervoor dat niet alleen voor collega's, maar ook klanten in contact komen met jouw boodschap. Ook is het bedrukken van kartonnen bekers een efficiënte manier om op bijeenkomsten en evenementen jouw merk over te brengen op veel andere mensen. Iedereen moet een keer wat drinken en heeft vervolgens enkele minuten bekers bedrukt met jouw boodschap in zijn of haar handen. Dat maakt pas indruk!

Bekers bedrukken in diverse maten

De 100ml cup is onze kleinste beker die je kan laten bedrukken. Perfect voor een heerlijk espresso of proefsessie. De beker van 180ml is geschikt voor koffie uit de automaat en frisdranken.

Cappuccino’s, thee en grotere hoeveelheden komen het beste tot hun recht in een 225ml bedrukte koffiebeker. Latte macchiato's, chocolademelk en andere koffiekunstwerken kun je het beste presenteren in een 300ml beker.

Wij zijn benieuwd waar jij onze bedrukte kartonnen koffiebekers voor gaat gebruiken!

Bestel nu je bekers

Bestel tot 25.000 bedrukte kartonnen bekers online

CUPSZ levert al bedrukte koffiebekers vanaf 250 stuks. Je kunt bij ons via de website tot 25.000 bekers bestellen. Bekijk hier onze prijslijst.

Bij CUPSZ kun je de volgende formaten koffiebekers bestellen:

  • 100ml (4 oz.) beker bedrukken
  • 150ml (5 oz.) beker bedrukken
  • 180ml (7.5 oz.) beker bedrukken
  • 225ml (8 oz.) enkelwandige beker bedrukken
  • 225ml (8 oz.) dubbelwandige beker bedrukken
  • 300ml (12 oz.) beker bedrukken

Ook aantallen groter dan 25.000 stuks zijn bij ons geen enkel probleem. Hiervoor maken wij graag een offerte op maat.

Des questions sur nos emballages ?

Chez CUPSZ nous aimons vous accompagner dans vos réflexions. Nous proposons un contenant personnalisé avec votre logo ou message dont vous serez fiers !