Toujours une preuve numérique

Livraison gratuite

Livraison à domicile sous 8 jours

Pas de frais supplémentaires

Service de conception gratuit

9.6

321 Commentaires

Bestelling, betaling en retourneren

Heb je een vraag of loop je tegen iets aan in het bestelproces? Grote kans dat je de oplossing vindt in ons overzicht met veelgestelde vragen. In onderstaande rubrieken vind je antwoorden op veelvoorkomende vragen. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Via de website kan je betalen via iDeal, Creditcard & Bancontact. Wil je liever op factuur betalen? Dan moet je de bestelling per mail plaatsen.

Wanneer je de bestelling hebt geplaatst, gaan wij direct aan de slag met de opmaak en (na goedkeuring) de productie van de bekers.

Door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en het plaatsen van een bestelling, ga je een betalingsverplichting aan. De betalingstermijn op factuur is 14 dagen.

Vous recevrez une facture dès que votre commande aura été expédiée. Le délai de paiement est de 14 jours après la date de la facture.

De prijzen vermeld op de website zijn exclusief BTW.

Alle producten zijn klantspecifiek en worden volgens jouw wensen gemaakt. Hierdoor is het niet mogelijk om deze producten te retourneren, tenzij het product niet overeenkomt met de gemaakte afspraken. Voordat wij starten met de productie ontvang je altijd een digitale proefdruk. Een goedgekeurde drukproef is hierin leidend.

Neem hiervoor zo snel mogelijk contact met ons op. Wij kijken altijd naar een passende oplossing.