Altijd een digitale proefdruk

Gratis verzending

Binnen 5 dagen in huis

Geen bijkomende kosten

Gratis design service

9.6

321 Reviews

Alles is mogelijk bij CUPSZ

Met koffiebekers kun je meer dan je denkt. Bedenk eens hoeveel mensen dagelijks koffie drinken in een bedrijfsomgeving, zoals een evenement, een beurs of een sportkantine. En bedenk dan eens dat deze koffie in een bedrukte beker zit waar jouw boodschap op staat. Of het nu gaat om je nieuwe product, het bedrijfslogo of een inspirerend verhaal: een bedrukte koffiebeker is de perfecte manier om die boodschap meer exposure te geven.

Bestel nu je bekers
100ml
225ml
300ml
Design case cup icon 12
Cupsz
100ml
180ml
225ml
300ml
Design case cup icon 4
Cupsz
100ml
225ml
Design case cup icon 2
Cupsz

CUPSZ Designstudio

Met de bedrukking van CUPSZ is jouw koffiebeker pas echt af. Onze designstudio is creatief, betrokken en snel en ontwerpt kosteloos elk gewenst design op een beker. Hoe out-of-the-box we mogen denken? Dat bepaal jij! Wij voorzien elke beker van een mooie bedrukking, zoals jouw boodschap of merk. It’s in your hands!

Vraag je gratis ontwerp aan
Cupsz

Ontwerp je eigen CUPSZ

Bij CUPSZ heb je het ontwerp van jouw koffiebeker helemaal in eigen hand. Omdat wij gebruik maken van rechthoekige templates, kun je eenvoudig jouw eigen design aanleveren. Download hier de template en importeer deze in jouw ontwerp software, zoals Adobe Illustrator. 

Ben je zelf niet zo handig? Geen probleem! Dan staat onze designstudio voor je klaar om een ontwerp te maken. Na het doorgeven van jouw wensen gaan we direct aan de slag. Weet je nog niet goed wat je wilt? Laat je verrassen door de onbegrensde mogelijkheden van CUPSZ! Zodra het ontwerp klaar is, ontvang je altijd een drukproef voor we starten met de productie van jouw koffiebekers. 

Het enige wat we dan nog nodig hebben, is jouw akkoord. Mocht je toch nog iets willen veranderen, dan maken we graag een nieuwe drukproef voor je op.

Cupsz

Heb je een vraag of hulp nodig? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op
Cupsz