Kaffeebecher To-Go bedrucken

In den Niederlanden wird der Kaffee-To-Go-Becher immer beliebter. Es ist ein Lifestyle Produkt, das aus den Vereinigten Staaten stammt, aber sich heute in den Niederlanden zunehmender Beliebtheit erfreut. Es ist hip, bequem und verleiht Ihrer Marke oder Botschaft zusätzliche Aufmerksamkeit auf der Straße. Egal ob der Becher auf der Straße, unterwegs im Auto oder beim Warten auf den Bus benutzt wird, Sie schenken Ihrem Benutzer damit einen sorgenfreien Moment, Kaffee in einem To-Go-Becher zu genießen.

Lang op temperatuur

Het materiaal voor de koffiebeker to-go is van het meest milieuvriendelijke en stevigste karton uit Scandinavië gemaakt. De inhoud van de beker blijft lang op temperatuur en straalt niet door naar buiten. Met een deksel is de to-go beker het meest handzaam en weet je zeker dat je niet morst. Deze koffiebeker to-go is geschikt voor alle soorten koffie’s: van espresso’s tot latte machiato’s. Met een deksel met drinkgat in de kleuren wit of zwart maak je de to-go beker helemaal af! Zowel de enkelwandige als dubbelwandige beker kan gebruikt worden als to-go beker.

Fotokwaliteit op de to-go beker

Het is ook mogelijk om de koffiebeker to-go te bedrukken. Dat gebeurt volledig in-house. Wij zorgen ervoor dat de bedrukking in fotokwaliteit op de to-go beker komt! Heb je hulp nodig met het ontwerp van de koffie to-go beker(s)? Wij helpen je hier graag mee. Je mag het ontwerp ook altijd zelf aanleveren. Binnen 5 werkdagen heb jij je bekers in huis!