Immer mit digitalem Probedruck

Kostenloser Versand

Innerhalb von 8 Tagen zu Hause

Keine zusätzlichen Kosten

Kostenloser Designservice

9.6

321 Bewertungen

Das is Kaffeebecher-Marketing!

Wieso benutzen Sie Kaffeebecher noch nicht als Marketing-Strategie? Es handelt sich hierbei um das aufstrebende und innovativste Marketing-Tool unserer Zeit. Mit unserem Kaffeebecher Marketing können Sie Ihrem Unternehmen, Ihrer Marke oder Ihrem Produkt in den sieben Minuten des täglichen Kaffeetrinkens einen Schub verleihen!

Dé opkomende marketingtool!

Een bedrukte koffiebeker van CUPSZ met jouw huisstijl, boodschap of merknaam is een verlengde van de identiteit van jouw bedrijf. Wanneer je klanten, aan het genieten zijn van een koffie, cappuccino of andere warme drank is het tijd voor koffiebekermarketing waarmee je de aandacht hebt en kunt communiceren. Op een onbewust moment heb je toch de aandacht van de gebruiker. Je hebt gemiddeld 7 minuten de tijd per beker om jou identiteit over te brengen. Start nu met koffiebekermarketing en ontdek wat CUPSZ voor jouw bedrijf kan betekenen!

84 keer meer exposure met koffiebekers dan advertenties

We nemen je even mee in dit voorbeeld. Gemiddeld sta je 7 minuten, dus 420 seconden, met een koffiebeker in je handen. Dit betekent dat de exposure van de boodschap 420 seconden is. De gemiddelde exposure van een advertentie in een tijdschrift is ongeveer 5 seconden. Dat is dus factor 84 aan exposure! Daar komt bij dat deze persoon met de bedrukte koffiebeker nog eens langs gemiddeld 6 andere personen loopt en dus de boodschap zien. Jouw bedrukte marketingtool heeft dus een enorm bereik.