Immer mit digitalem Probedruck

Kostenloser Versand

Innerhalb von 8 Tagen zu Hause

Keine zusätzlichen Kosten

Kostenloser Designservice

9.6

321 Bewertungen

Bedruckte Kaffeebecher aus Pappe mit Ihrer Botschaft

Wir drucken Ihr Logo, Ihren Firmennamen oder Ihre Botschaft auf einen Kaffeebecher. Ein bedruckter Kaffeebecher aus Pappe ist der perfekte Weg, um Ihrer Botschaft Aufmerksamkeit zu verleihen!

Waarom kiezen voor CUPSZ?

Bedenk eens hoeveel mensen dagelijks koffie drinken in een bedrijfsomgeving, zoals een evenement, tijdens een beurs of bij een vergadering en in contact zijn met een potentiële nieuwe klant. Bedenk nu eens dat deze koffie in een bedrukte kartonnen koffiebeker zit waar jouw unieke boodschap op staat. Met ons eigen designteam, die jou gratis verder helpt met het wegzetten van jouw gepersonaliseerde koffiebekers, is alles mogelijk. Jouw nieuwe product, het bedrijfslogo of het prachtige nieuwe pand waar jullie sinds kort gevestigd zijn, je kan het zo gek niet bedenken of we kunnen het op een koffiebeker bedrukken. Probeer je eens voor te stellen hoeveel aandacht deze bekers, bedrukt in haarscherpe kwaliteit zullen trekken?

Gemiddelde exposure ‘gewone’ advertentie vs Koffiebekers

We nemen je even mee in dit voorbeeld. Gemiddeld sta je 7 minuten per keer dat je koffie drinkt, dus 420 seconden, met een koffiebeker in je handen. Dit betekent dat de blootstelling aan de boodschap 420 seconden is. De gemiddelde exposure van een advertentie in een tijdschrift is ongeveer 5 seconden. Dit wil dus zeggen, dat voor 1 persoon de exposure van de bedrukte beker dus 84 keer zo hoog. Daar komt bij dat deze persoon nog eens langs gemiddeld 6 andere personen loopt. Jouw marketing uiting heeft dus een enorm bereik met een bedrukte kartonnen koffiebeker. It’s all in your hands!

Wij zijn CUPSZ!

De beste bedrukte bekers bestel je snel en eenvoudig bij CUPSZ! Wij zijn een jong, fris en dynamisch bedrijf dat sinds 2014 de markt van bedrukte koffiebekers bestormt. Onze ambitie is om op de best mogelijke wijze jouw boodschap te vertalen naar een prachtige CUPSZ. Onze bedrukte kartonnen koffiebekers functioneren dus niet alleen als drinkbeker, maar ook als een krachtig promotietool om jouw boodschap over te brengen naar een breed publiek. Vragen? Wij helpen je graag verder. Of neem is een kijkje op onze Kartonnen Koffiebekers FAQ.