Altijd een digitale proefdruk

Gratis verzending

Binnen 5 dagen in huis

Geen bijkomende kosten

Gratis design service

9.6

321 Reviews

Kartonnen bowls

Heb je een vraag of loop je tegen iets aan in het bestelproces? Grote kans dat je de oplossing vindt in ons overzicht met veelgestelde vragen. In onderstaande rubrieken vind je antwoorden op veelvoorkomende vragen. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Je kunt kiezen uit 3 formaten bowls: 750 ml (26 oz), 1000 ml (32 oz.) en 1300 ml (40 oz) Deze maten geven de gebruikshoeveelheden van de bol aan.

De afmetingen van deze bols zijn:

750 ml:

Hoogte: 60 mm  

Diameter bovenkant: 149.5 mm

- Diameter onderkant: 128.5 mm

1000 ml:

Hoogte: 78.5 mm  

Diameter bovenkant: 149.5 mm

- Diameter onderkant: 126.7 mm

1300 ml:

Hoogte: 67 mm  

Diameter bovenkant: 184 mm

Diameter onderkant: 160.5 mm

Bekijk hier onze bols.

De 750 ml is het kleinste formaat in ons assortiment, maar groot genoeg voor de meeste gerechten. Deze bowl wordt veel gezien en gebruikt op festivals tijdens het uitdelen van pasta en andere maaltijden.

De 1000 ml bol wordt het meest gebruikt voor poké bowls. Doordat de bowl hoger is dan de andere formaten is het ideaal voor gerechten met toppings.

De 1300 ml bol is het grootste formaat bowl in ons assortiment. Deze kan voor alles gebruikt worden en is heel popular voor salades en als ontbijt bowls.

Om de bols zo stevig mogelijk te maken, hebben we de kartonsoorten en -diktes zorgvuldig uitgekozen. Het karton dat wij gebruiken bestaat uit meerder lagen. Deze keuzen hebben wij gemaakt omdat de bowl hierdor zijn stevigeheid behoudt en hierdoor geschikt is als to go verpakking.

De dikte van het karton wordt aangegeven in grammen per vierkante meter karton. Daarnaast wordt de dikte van het PE meegenomen.

Voor onze bols is de dikte van het karton 230 gram per vierkante meter + 15 gram PE per vierkante meter.

Wil je zelf onze kwaliteit ervaren? Vraag een proefpakket aan!

Natuurlijk! Aan de binnenkant van de bol zit een laag polyethyleen (PE). Deze PE-laag functioneert als een barrière tussen jouw gerecht en het karton.

Dankzij de PE laag zullen sauzen, dressings of andere vloeistoffen niet door de bowl heen lekken.

Je kan onze bekers al vanaf 10 000 stuks bestellen. 

Vraag hier je offerte aan !

Om je ervaring compleet te maken, kan je kiezen om deksels toe te voegen aan je bestelling. De deksels zijn beschikbaar voor alle formaten.

Bekijk hier onze accessoires.